O piadinie

Piadina może być podawana zarówno na słono jak i słodko ale najbardziej klasyczna wersja to wersja na słono z dodatkami tj. szynka, ser, prosciutto crudo, mozzarella, stracchino, rucola, sałaty, kiełbaski, pomidory, warzywa grilowane, i wiele innych.

Piadina Italiana

Włoska klasyka kuchni w Polsce.

Piadina, zwana także piadą, to płaski chleb bez zaczynu drożżwego typowy dla tradycji gastronomicznej Włoch; na bazie mąki, wody, smalcu lub oliwy z oliwek, opiekanej na blachach; idealna do wypełnienia serem i salami lub do użycia zamiast chleba! Unikalny smak, który ma starożytne korzenie na wsi; piadina obecnie jest chronionym znakiem IPG, stała się symbolem street foodu we włoszech!

Piadina Food Truck

jeżeli chcesz spróbować włoskich samków to serdecznie zapraszamy

Usługi

Oferujemy włoskie samki na Państwa imprezie :)

Oferta

Oferta obejmuje gotowe rozwiązania dla restauracji, barów, food trucków i franczyzy.

Our Team

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum

Dominique Vroslav

Art Director

Thomas Jeffersonn

Web Designer

Nola Maurin

Illustrator

Mira Ladovic

Typographer

Contact us

If you have any question or just want to say 'hello' to Alstar web studio please fill out form below and we will be get in touch with you within 24 hours.

Your message has been sent. Thank you!
Biuro

Żernicka 296, Wrocław,
Polska

Call

+48 665-606-846
+48 71 733-67-67

Email us

office@piadina.pl

We're on social networks